Vacature Verzorgende IG nachtdienst

Verzorgende IG nachtdienst 24 uur voor Klein Houtdijk

Ben je opzoek naar een baan als verzorgende in een kleinschalig woon- en zorgomgeving? Wij zoeken een collega voor in de nacht. Wil je werken op een bijzondere locatie? Lees dan even verder. Misschien is dit wel iets voor jou.

Waar ga je werken?

Klein Houtdijk is kleine woonvoorziening op het erf van een boerderij. De weilanden, schapen en kippen zijn vlakbij. Er wonen 14 mensen met een cognitieve beperking zoals dementie. De zorgzwaartepakketten van onze bewoners zijn doorgaans VV05 of VV07. Sommige bewoners hebben een VV06.
Stacks Image 304
Bewoners hebben een eigen appartement, er is een gemeenschappelijke woonkamer en keuken met mooi terras. Er is een tuin en appelboomgaard.
Klein Houtdijk is knus en landelijk. Het ligt in het Groene Hart net buiten het dorp Kamerik aan de rand van Woerden en Harmelen. Wij, het kleine medewerkersteam van Klein Houtdijk, zijn collegiaal, zelfstandig en erg betrokken bij onze bewoners. We proberen hen te helpen bij het zoveel mogelijk regie houden over het eigen leven. We werken met aandacht en laten dat zien in onze manier van werken en roosteren.

Wat vragen wij?

Stacks Image 307
We zoeken een collega-verzorgende (VIG) voor de nacht. Als nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de bewoners van 23:00 tot 7:30u. Je biedt mensen zorg, geeft ze een vertrouwd gevoel en bewaakt het welzijn. Je krijgt alle ruimte om jezelf te zijn en eigen initiatief is welkom.
We vinden het belangrijk dat jij je net zo thuis voelt als onze bewoners. Heb jij een groot zorghart, een VIG-diploma en weet je als geen ander hoe je een huiselijk gevoel creëert? Heb je oog voor welzijn en goede zorg? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou.

Ons aanbod voor jou

Stacks Image 310
Bij Klein Houtdijk bieden wij jou een werkplek waar je thuis kan komen én kan zijn zoals je thuis bent. Een kleinschalige locatie, waar je groot mag denken. We bespreken samen hoeveel uur je gemiddeld per week gaat werken, bij voorkeur 24 uur. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT FWG 35:  € 2266,72 - € 3025,81 (op basis van 36 uur), inschaling afhankelijk van je werkervaring. We zouden het fijn vinden als je als bereid bent om 1 keer per maand mee te lopen tijdens een dagdienst, zodat collega’s van de dag je ook goed leren kennen en jij de ins en outs van de dag mee kunt nemen in je werk in de nacht.

Enthousiast?

Ben je enthousiast? Solliciteer direct! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Je kan deze richten aan ObscureMyEmailInge.
Wil je liever gewoon eerst even contact of heb je nog een vraag? Bel 0348 - 48 80 80 en vraag naar Inge Broeckaert (directeur Klein Houtdijk).

Stichting Landelijk Wonen Klein Houtdijk
Kleinschalig wonen in Het Groene Hart
Houtdijk 4a
3471 BS Kamerik

ObscureMyEmailInfo
Telefoon: 0348 - 48 80 80
KvK: 52611302
Rabobank: NL27RABO.0167.9929.96
Stacks Image 283

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren.