Onze visie op zorg

Stacks Image 198
Wij bieden bewoners een thuis. Naast het verlenen van zorg door gekwalificeerde medewerkers, biedt Klein Houtdijk ook veilige zorg.

De appartementen en ontmoetingsruimte bieden een huiselijke sfeer, waar medewerkers en vrijwilligers zoveel als mogelijk is een situatie zoals thuis nastreven.
Bewoners wordt niets in de weg gelegd om zich vrij door het gebouw te begeven. Ook kunnen de bewoners naar buiten en genieten van de landelijke omgeving.

Voor de bewoners zijn er op het terrein verschillende plekjes om te kunnen genieten van het buitenleven. Het eigen terras bij het appartement, het terras bij de ontmoetingsruimte of op een van de banken bij de boerderij uit de wind en in de zon.
Wij moedigen de bewoners aan zo lang mogelijk lichamelijk en geestelijk actief te zijn.

Kernwaarden

  • Respect, waardigheid en dienstbaarheid
  • Een individuele, warme benadering
  • Veiligheid door herkenbaarheid
  • Persoonlijke betrokkenheid bij de bewoner en diens familie

Wij bieden kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Ook voor medewerkers en vrijwilligers scheppen wij een klimaat van fijn werken op Klein Houtdijk. Alleen als zij het naar hun zin hebben en worden ondersteund in hun werk zal de door hen geboden zorg en toewijding aan onze bewoners optimaal zijn.


Stichting Landelijk Wonen Klein Houtdijk
Kleinschalig wonen in Het Groene Hart
Houtdijk 4a
3471 BS Kamerik

ObscureMyEmailInfo
Telefoon: 0348 - 48 80 80
KvK: 52611302
Rabobank: NL27RABO.0167.9929.96
Stacks Image 238

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren.