Oproepmedewerkers ontbijtdienst/gastvrouw- heer

Oproepmedewerkers ontbijtdienst/gastvrouw- heer

Heb jij tijd om een aantal keren in de maand bij ons te komen werken? Ben je 15 jaar of ouder en op zoek naar de ideale bijbaan? Wij hebben hem voor je: Als Gastheer of gastvrouw voor onze mooie locatie zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s met affiniteit met de zorg.

Wat ga je doen?
Als gastheer of gastvrouw ben je onmisbaar om onze bewoners een lekkere maaltijd te koken of te ondersteunen bij het ontbijt. Je bent samen met onze collega’s van de zorg verantwoordelijk voor het bereiden en opdienen van de avondmaaltijd en de beleving hiervan. Uiteraard mag je zelf ook lekker mee eten.
Tijdens het uitserveren van de maaltijden of ontbijt houd je eventueel rekening met persoonlijke diëten van bewoners. Naast het serveren van maaltijd verzorg je de koffie en thee.

We bieden je de mogelijkheid om, in de ochtend of avonden te werken zowel door de weeks als in het weekend. Je gaat werken op basis van een 0 uren contract.

Werktijden zijn van: ontbijt service 8:00-10:30 uur of gastvrouw/kookdienst 16:30 – 20:30 uur.

Jij brengt mee:
Je kan lekker koken of bent bereid je hierin te ontwikkelen. Je bent nauwkeurig in het opvolgen van de regels en op het gebied van voeding en voedselveiligheid. Als de situatie dat vraagt ben je vindingrijk in het zoeken naar goede oplossingen. Gastvrijheid staat centraal. We verwachten dan ook een servicegerichte en gastvrije instelling en uitstraling naar onze bewoners. Je bent flexibel en in staat om snel te schakelen als de dienst iets anders verloopt dan bedacht.

Om als gastvrouw of -heer aan de slag te gaan, vragen wij:
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Flexibele instelling.
Wij bieden jou:
Naast een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan, bieden wij:
een salaris afhankelijk van de je leeftijd tussen de minimaal € 4,42 per uur tot maximaal € 15,44 bruto per uur (FWG 15) conform CAO VVT en actueel wettelijk minimumjeugdloon.

Enthousiast?
Graag ontvangen wij je motivatie en CV. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Inge Broeckaert, directeur-bestuurder via ObscureMyEmailInge.

Stichting Landelijk Wonen Klein Houtdijk
Kleinschalig wonen in Het Groene Hart
Houtdijk 4a
3471 BS Kamerik

ObscureMyEmailInfo
Telefoon: 0348 - 48 80 80
KvK: 52611302
Rabobank: NL27RABO.0167.9929.96
Stacks Image 283

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren.