Vacature Bestuurslid Stichting Klein Houtdijk, profiel zorg

Stichting Klein Houtdijk zoekt een Bestuurslid, profiel zorg met als kennisgebied ouderengeneeskunde/ dementie op vrijwillige basis.

Over de organisatie

Stichting Klein Houtdijk biedt wonen/zorg/welzijn vanuit een persoonsgebonden budget (PGB) voor met name mensen met cognitieve beperkingen en dementie. Door het kleinschalige karakter, de knusse sfeer en de landelijke omgeving voelen de bewoners zich snel vertrouwd en geborgen.

De klanttevredenheid is hoog en Klein Houtdijk heeft een goede naam opgebouwd in de omgeving. De organisatie wordt geleid door een gedreven directeur en een hecht team met weinig verloop. Het bestuur komt regelmatig bijeen, is ‘sparring partner’ voor de directeur en eindverantwoordelijk voor de stichting.

Klein Houtdijk is een lerende organisatie, verbetert voortdurend, denkt vooruit en ziet ontwikkelingskansen. Het bestuur bestaat momenteel uit drie leden en wij breiden het bestuur graag uit met een bestuurslid, profiel zorg met als kennisgebied ouderengeneeskunde/ dementie.

Binnenkort starten wij met het herijken van onze strategie in overeenstemming met onze visie, wensen en de vragen vanuit de samenleving.

Wij zoeken iemand die

  • ervaring/affiniteit heeft met bestuurswerk;
  • actuele kennis en ervaring heeft op het gebied van ouderengeneeskunde en/of dementie in combinatie met verpleeghuiszorg;
  • een bijdrage kan leveren om ‘sparring partner’ te zijn voor de directeur;
  • het inspirerend vindt om mee te denken over de toekomst en koers van de organisatie;
  • kan denken in grote lijnen voor een kleine organisatie.

Wij bieden

Een collegiaal bestuur van een kleinschalige organisatie met korte lijnen tussen bestuur en directie en een prettige sfeer. Voor het bestuur is het belangrijk dat er een goede balans is tussen betrokkenheid met organisatorische en inhoudelijke onderwerpen en besturen op hoofdlijnen en meerjarenstrategie.

Het betreft een onbezoldigde vrijwilligersfunctie.

Info

Voor informatie en belangstelling kunt u contact opnemen met de directeur Carlie Geerts, 06 - 13191097, ObscureMyEmailCarlie of de voorzitter van het bestuur Hannie van Baren, 06 - 43368423, ObscureMyEmailHannie.


Stichting Landelijk Wonen Klein Houtdijk
Kleinschalig wonen in Het Groene Hart
Houtdijk 4a
3471 BS Kamerik

ObscureMyEmailInfo
Telefoon: 0348 - 48 80 80
KvK: 52611302
Rabobank: NL27RABO.0167.9929.96
Stacks Image 168

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren.